Rekruttering

Det er vigtigt at træffe det rigtige valg første gang ved rekruttering af en ny medarbejder. Derfor stiller vi store krav til os selv og vores kandidater.

Salix konsulenter har stor indsigt i, sammen med virksomheden, at afdække de nødvendige kompetencer.

Vi udvælger vores kandidater baseret på et grundigt interview, test, samt referencer fra tidligere arbejdsgivere.

Som kunde hos Salix vil du blive præsenteret for et udvalg af kandidater. De bedst egnede kandidater er valgt ud fra deres faglige kvalifikationer og de personlige egenskaber, som kræves i den ledige stilling.

Alle vores rekrutteringer er omfattet af 3 måneders garanti.

Salix tilbyder rekruttering og outplacement indenfor følgende kategorier: Ledelse, administration, HR, marketing, indkøb, salg og økonomi.

Står man som arbejdsgiver og skal søge en ny medarbejder, så vil Salix være den oplagte samarbejdspartner, idet hele processen varetages med stor fokus på kvalitet, men også i høj grad baseres på det menneskelige perspektiv. Det er ikke kun kvalifikationer, men i høj grad også kemi som prioriteres højt i en rekrutteringsproces. Derudover kan man vælge at lade Salix varetage hele, eller blot dele af rekrutteringsprocessen.

Både outplacement og karriererådgivning er også et tilbud til privatpersoner, der af forskellige årsager, ønsker et nyt syn på deres job og de muligheder de har.

Kontakt Salix på 70 22 28 43 og tal med en af vores personalekonsulenter.

Back to Top